تعرفه و هزینه های سیپ ترانک مخابرات چقدر است؟

سیپ ترانک مخابرات

در این یادداشت به بیان توضیحاتی در خصوص قیمت سیپ ترانک مخابرات و شرایط آن می پردازیم. در ادامه ما را همراهی کنید.

SIP Trunk چیست؟

اجازه بدهید برای شفاف سازی بیشتر به صورت مجزا و جزئی به توضیح این موضوع (سیپ ترانک) بپردازیم.

سیپ (SIP): این پروتکل به منظور برقراری انتقال صدا در بستر شبکه ساخته شده است

ترانک (Trunk): ترانک یک خط ارتباطی یا پیوند است که برای انتقال همزمان چند سیگنال طراحی شده است تا دسترسی شبکه را بین دو نقطه ایجاد کند

کار سیپ ترانک به چه صورت است؟

همان طور که می دانید سیپ ترانک بر روی بستر اینترنت و با استفاده از پروتکل سیپ ارائه می‌شود. این پروتکل در تکنولوژی ویپ کاربرد بسیار مهمی دارد پروتکل سیپ برای انتقال داده ها (صدا و تصویر) استفاده می‌شود. شرکت هایی که دارای پروانه FCP هستند می‌توانند خطوط تلفن ثابت را از طریق این بستر به مجموعه ها ارائه کنند.

 

سیپ ترانک مخابرات چیست؟

با پیشرفت تکنولوژی های مخابراتی و نیاز به برقراری ارتباطات صوتی از طریق شیوه های راحت تر و در عین حال کارآمدتر سیپ ترانک ایجاد و به زیرساخت مخابرات اضافه شده است. ناگفته نماند قبل از این شرکت های خصوصی به تعداد بسیار محدود خطوطی را به این شیوه ارائه می کردند و پس از فراگیر شدن سیپ ترانک و محبوبیت و علاقه مندی اکثر سازمان ها و شرکت های خصوصی به این خطوط، شرکت های سرویس دهنده اینترنت به ارائه این نوع خطوط پرداختند و خطوط سیپ ترانک را به سبد محصولات خود اضافه کردند. همچنین بهتر است بدانید که یکی از اولین سرویس های ارائه شده در خصوص خطوط سیپ ترانک، سیپ ترانک مخابرات بوده است.

اکنون که با مفهوم این پروتکل آشنا شده اید به سراغ انواع سیپ ترانک و قابلیت های آن می رویم. خطوط سیپ ترانک مخابرات به سیپ فون، تلسی، سیپ ترانک تقسیم می شوند

نکته مهم که در این قسمت باید مورد توجه قرار بگیرد این است که سیپ ترانک ها جهت راه اندازی به تجهیزات خاصی نیاز دارند.

سیپ فون: این خطوط مانند خطوط آنالوگ عمل می کنند و شماره ی ثابت دارند اما سیپ فون بر بستر سیپ می باشد که تفاوت بین آن ها وخطوط آنالوگ است.

تلسی: این خطوط جهت برقراری ارتباطات از طریق سیپ ها عمل می کنند دلیل نام گذاری این خطوط توانایی استفاده ی آن ها از تنها 30 کانال است. خطوط سیپ تلسی 30 کانال تماس همزمان را با یک سرشماره ثابت هشت رقمی در اختیار مشترکین قرار می دهد.

قابلیت های سیپ ترانک: کاهش هزینه و مقرون به صرفه بودن این پروتکل از ویژگی های مهم خطوط سیپ بشمار می رود.

ویژگی انعطاف پذیری، جابجایی راحت و آسان شماره از یک نقطه به نقطه دیگر و یا امکان تغییر شماره آن است.

قابلیت کار با اکثر سیستم های تلفنی نسل جدید، ویپ یک تکنولوژی پیشرفته و کابردی برای شرکت های بزرگ و کوچک می باشد و به آسانی با خطوط سیپ هماهنگ می شود که در این حالت دیگر شما نگران بروز مشکلی نیستید.

قیمت ها و هزینه خطوط سیپ ترانک به صورت ثابت و یکبار پرداخت و چند بخش دیگر که به صورت ماهیانه یا سالیانه تفکیک می شود.

زمانی که کاربر خطوط 5 رقمی درخواست کند می بایست در هنگام ثبت درخواست مبلغ 525 هزار تومان واریز کند و سپس هرماه برای هزینه های آبونمان مبلغ 75 هزار تومان و هچنین هر یک سال 500 تا 700 هزار تومان در خصوص نامبرینگ یا نگه داری خط پرداخت کند

نکته: زمانی که از خط به صورت دو طرفه استفاده شود هزینه تماس های خروجی همانند تماس های خروجی تلفن های ثابت محاسبه می شود که کاربران باید آن را پرداخت کنند.

خطوط 4 یا 5 رقمی را باتوجه به یک طرفه و یا دو طرفه بودن دسته بندی می شوند

خط 5 رقمی یک طرفه:

اگر شماره ای که شما انتخاب کرده اید 5 رقمی یکطرفه باشد بدین معناست که دیگر شما تماس خروجی نداشته و فقط تماس ورودی خواهید دارید و مشتریانی که می خواهند با شما تماس بگیرند فقط 5 رقم را شماره گیری می کنند.

خط 5 رقمی دو طرفه: زمانی که تماس خروجی گرفته می شود سه رقم عدد صفر به ادامه پنج رقم افزوده می شود که در این حالت شما می توانید تماس خروجی داشته باشید.

خط 4 رقمی یک طرفه: در این حالت مشترک دیگر تماس خروجی ندارد و و تماس های ورودی از طریق شماره اعلام شده قابلیت پاسخگویی دارد.

بروز رسانی تعرفه ها

باید متوجه این موضوع باشید که هزینه و تعرفه خطوط 4 و 5 رقمی بر اساس مصوبات جدید شرکت مخابرات تغییر میکند.

مشاوران و کارمندان تلینا جهت راهنمایی شما مشترکین گرامی آماده ی پاسخ گویی هستند. پس شما عزیزان برای تهیه نمودن سرویس سیپ ترانک از شرکت تلینا می توانید با ما ارتباط گرفته و از خدماتی نظیر پرداخت هزینه ی کمتر نسبت به سایر شرکت های موجود و فعال در این زمینه، مشاوره و راهنمایی کامل شما توسط مشاوران متخصص تلینا تحویل سرویس در مدت کوتاه، مالکیت خط را تجربه کنید.

به مشاوره نیاز دارید؟

همکاران ما آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند.

2 پاسخ

  1. قیقا همینطوره که آقای سعید گفتن
    امسال مراجعه کردم یعنی سال 1402 میگه هزینه دایری 54میلیون و آبونمان ماهانه 2ملیون تا 3ملیون

  2. مخابرات از اول 1401 سیپ ترانک رو به سختی میده و گاهی هم به طور محدود با قیمت های چند میلیونی تا چند صد میلیونی به کاربران حقوقی خاص پیشنهاد میده و متاسفانه کسی هم رسیدگی نمیکنه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *