حضور اولین پلتفرم مرکز تلفن ابری ایران در جیتکس 2021 دبی

جیتکس

نمایشگاه فناورانه جیتکس به میزبانی کشور امارات و شهر هوشمند دبی هر ساله در فصل پاییز برگزار می شود و می توان آن را بزرگترین و معتبرترین نمایشگاه خاورمیانه دانست. این رویداد هر ساله جمع وسیعی از تولید کنندگان، متخصصان، علاقه مندان و دنبال کنندگان دنیای تکنولوژی را گرد هم می آورد.

 

 

نمایشگاه جیتکس امسال در روزهای 25 تا 30 مهر ماه در محل مرکز تجارت شهر دبی برگزار شد و شرکت کنندگانی از 140 کشور جهان در برگزاری این رویداد نقش داشتند. به عقیده بسیاری نمایشگاه جیتکس بهترین و کامل ترین نمایشگاه فناورانه جهان است و دلیل این امر را می توان در حضور فناوران حوزه های هوش مصنوعی، فین تک، بیگ دیتا، امنیت سایبری، بلاکچین و محاسبات کوانتومی دانست.

چه شرکت هایی در این رویداد حضور داشتند؟

بیش از چهار هزار شرکت کننده در این نمایشگاه در خصوص موضوعاتی مانند کاربردهای هوش مصنوعی برای ایجاد شهرهای دیجیتال، سلامت، انرژی های پاک، اقتصاد داده، امنیت سایبری، فین تک و بلاکچین آخرین دستاوردهای خود را به نمایش گذاشتند. شرکت های نام آشنا و شناخته شده ای همچون Microsoft،  Dell، HP، Toshiba، Amazon، Cisco، intel و… حضور فعال داشتند. حضور بیش از 150 هزار بازدید کننده ارمغان حضور همین برندها و کمپانی های نام آشناست. گردانندگان جیتکس 2021 تمام تلاش خود را به منظور برگزاری هر چه بهتر این رویداد به کار گرفته اند و به همین منظور بیش از 450 سخنران در حاشیه این نمایشگاه به ایراد سخنرانی خود پرداختند و برای اولین بار  35 درصد از سخنرانی ها به سخنرانان زن اختصاص یافت.

جیتکس 2021

 

جیتکس 2021 شامل شش بخش Gitex Global، Ai Everything، Gitex Future Stars، Future Blockchain Summit، Future Blockchain Summit، Gitex Global Visions Summit که در آن رویدادها و ورک شاپ های مختلفی انجام شد.

بخش GITEX Future Stars  نمایشگاه امسال به منظور ارتباط نزدیک 700 استارت آپ از کشورهای مختلف با سرمایه گذاران، تجار و مدیران شرکت های پیشرو به وجود آمد تا امکان رشد و توسعه هر چه سریعتر کسب و کارهای کوچک فراهم گردد.

در GITEX Future Stars امسال به همت صندوق نوآوری و شکوفایی نهاد ریاست جمهوری کشورمان، بیست شرکت برگزیده ایرانی حضوری فعال داشتند که شرح محصولات و خدمات آن ها به صورت زیر است:

  • ساخت و تولید محصولات مخابراتی به صورت نرم افزار و سخت افزار
  • ارائه سرویس های مبتنی بر واقعیت مجازی و اینترنت اشیا
  • راهکارهای مبتنی برIMS، راهکار امنیت ویپ (SBC)، سافت فون اختصاصی، شارژینگ و بیلینگ، نرم افزار مرکز تلفن ابری، پلتفرم تله مشاور و پلتفرم پرداخت تلفنی
  • سامانه های اتوماسیون فروش، پرتال های یکپارچه مدیریت تولید، CRM، ERP، نرم افزار مدیریت پروژه IPMP
  • اتوماسیون هوشمند هتل و ساختمان BMS &IPTV
  • پلتفرم های هوشمند مراکز بهداشت و درمان
  • پرینتر و اسکنرهای سه بعدی

حضور تلینا در جیتکس 2021

شرکت دانش بنیان نسیم تلکام با ارائه سرویس های ابری تلینا با هدف نمایش سرویس های مبتنی بر SaaS و یا Software-as-a-Service حضور پررنگی داشت. مزایای استفاده از سرویس های ابری امروزه در دنیا بر کسی پوشیده نیست. کاهش چشمگیر هزینه های نرم افزار به دلیل عدم وابستگی به سخت افزار ها و تجهیزات، نداشتن هزینه های نگهداری و همچنین پایداری بالاتر چنین سرویس هایی منجر به استقبال بیش از پیش از سرویس های ابری شده است.

در حال حاضر تلفن های ابری در بسیاری از نقاط دنیا مورد پذیر دولت ها و مردم قرار گرفته و انتظار می رود با ایجاد سیاست گذاری های صحیح در حوزه تلکام استقبال از چنین زیرساخت هایی دو چندان شود.

به مشاوره نیاز دارید؟

همکاران ما آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *